Feed over
Berichten
Reacties

Archief voor augustus, 2007

Historische GP

Beach-party op een parkeerplaats bij een café , beach-volleybal op een korfbalveld, het is hetzelfde als kunstmatige inseminatie, niet echt dus onnatuurlijk.
Wel echt zijn de historische motoren met de mannen in de motorpakken uit de jaren vijftig die door de straten van het eeuwenoude Eext denderen, geweldig ondanks het lawaai en de benzinedampen.
Als […]

Lees het volledige bericht »

Anloo

Mijn broer en schoonzus waren afgelopen weekend op bezoek en omdat mijn broer en ik echte fietsfanaten zijn stelde ik een uurtje na hun aankomst voor om een fietstochtje te maken. De vrouwen wilden nog even naar Assen, dus konden wij op deze zaterdagmiddag onze gang gaan.
Natuurlijk ging de tocht over het […]

Lees het volledige bericht »

Rome

Na Londen, Parijs, Barcelona, Amsterdam, Florence, Genève en Praag was ik deze zomer in Rome. We maakten een voettocht door zuid Umbrie met aansluitend drie dagen Rome.
Wat was ik blij dat ik eerst in die andere steden ben geweest want anders waren ze tegengevallen. Rome is écht fantastisch, zoveel oudheid, zoveel historie, prachtige kerken, en […]

Lees het volledige bericht »

Dikke Banden Race

Om wat af te kicken van de Tour ga ik naar een plek, waar men nog nooit van doping heeft gehoord en fiets ik op mijn fiets met dikke banden naar Gieten. Het is woensdag en mooi weer. Onderweg spreek ik nog met enkele mensen die toevallig mijn pad kruisen.. In Gieten aangekomen fiets […]

Lees het volledige bericht »