Feed over
Berichten
Reacties

Archief voor maart, 2009

Dorpsvisie

Ik kijk deze ochtend uit het dakraam en zie een duivenpaartje takjes pikken uit de lindeboom, ze zijn druk in de weer om een nest te bouwen.
Zij houden geen praatsessies over hun toekomst,ze doen intuïtief de juiste dingen.
Hoe anders is het ‘s avonds waarop de voorzitter van Dorpsbelangen met trots het werk van zijn meer […]

Lees het volledige bericht »

Opschoondag

Vrijdagavond gaven de merels bij mij voor het huis een concert in een hoge boom,
het was niet alleen een prachtig lente gezicht hun aanwezigheid op de nog kale takken, maar ook de zang was schitterend. Zij vliegen zonder dat ze milieu vervuilende uitlaatgassen produceren.
Zaterdagmorgen doe ik drie dingen om het milieu te ontlasten , […]

Lees het volledige bericht »

Koning Voetbal

Op maandag besteden alle kranten ook de serieuzere veel aandacht aan voetbal. Wat me opvalt is dat de humor verdwijnt, want voetbal is niet alleen leuk om te doen maar het geeft toch ook vooral veel lol. Echter in het Randstedelijk KNVB wereldje weet men geintjes niet te waarderen, daarom mag de beste trainer […]

Lees het volledige bericht »

Golden Earring

Mijn buurman belde me of ik zin had mee te gaan naar een concert van de Golden Earring in de Oosterpoort. Daar hoefde ik geen seconde over na te denken, graag ja heel graag was mijn antwoord.
Ik had zakelijk wel iets anders op het programma staan, maar nu even niet. Dus afgelopen woensdagavond richting […]

Lees het volledige bericht »

Creatief

Bejaarden stelen fietsen, Andries Knevel gelooft niet meer in het scheppingsverhaal en als je vliegt met Rijan Air moet je een muntje in de WC deur gooien .Het stond allemaal in de krant Het einde der tijden lijkt nabij . Het moet niet veel gekker worden. De wereld draait wel door ook zonder Marc Marie, […]

Lees het volledige bericht »